Geen keuken? Huur je keuken!

Noodkeuken® is de tijdelijke keuken tijdens een verbouwing van je keuken, een mobiele keuken die je huurt zodat je gewoon kan blijven koken.
Vanaf €52,50 p/w incl transport.

Download specificaties

Spreidingsweg asielzoekers: efficiënte keukenoplossing

De invoering van de spreidingswet heeft geleid tot een grotere behoefte aan goed uitgeruste opvanglocaties in Nederland. Als medewerker van een opvanglocatie staat u voor de uitdaging om een comfortabele en functionele omgeving te bieden aan asielzoekers, terwijl u ook de kosten in de gaten houdt. Onze mobiele keukens bieden hierin een cruciale en kostenefficiënte oplossing.


De rol van keukens in opvanglocaties

Een goed uitgeruste keuken is essentieel in elke opvanglocatie. Het biedt niet alleen de mogelijkheid voor het bereiden van maaltijden, maar draagt ook bij aan het welzijn en de zelfredzaamheid van asielzoekers. Onze mobiele keukens zijn een perfecte oplossing om aan deze behoefte te voldoen, zonder de noodzaak van dure permanente bouw.


Waarom kiezen voor onze mobiele keukens?

  1. Aanpasbaarheid: Onze keukens zijn ontworpen om te voldoen aan de specifieke behoeften van opvanglocaties en zijn flexibel inzetbaar.
  2. Volledige uitrusting: Elke keuken is volledig uitgerust met moderne apparatuur, waardoor u bespaart op de aanschaf van dure keukenapparatuur.
  3. Snelle installatie en kostenbesparing: Onze keukens kunnen snel worden geïnstalleerd, wat leidt tot een vermindering van de operationele downtime en bijbehorende kosten.
  4. Ondersteuning en service: Wij bieden volledige ondersteuning en service, waardoor u bespaart op onderhouds- en reparatiekosten.


Kostenbesparing met onze mobiele keukens

Door te kiezen voor onze mobiele keukens, profiteert u van een kostenefficiënte oplossing die helpt bij het beheren van uw budget. U vermijdt de hoge kosten van het bouwen en onderhouden van een permanente keuken, terwijl u toch een volledig functionele en aanpasbare keukenfaciliteit biedt.


Conclusie

De spreidingswet brengt nieuwe uitdagingen met zich mee voor opvanglocaties. Onze mobiele keukens bieden een praktische, snelle en vooral kostenefficiënte oplossing om aan deze uitdagingen te voldoen. Neem contact met ons op voor meer informatie over hoe wij uw opvanglocatie kunnen ondersteunen met onze op maat gemaakte en kostenefficiënte keukenoplossingen.

Deze site maakt gebruik van cookies om statistieken bij te houden. Klik hier als je dit niet wilt.

Oké