Geen keuken? Huur je keuken!

Een Noodblad reserveren

Noodblad is de makkelijkste en voordeligste oplossing voor als je een tijdelijk werkblad nodig hebt.

We berekenen een prijs per strekkende meter waarbij de maximale huurperiode 6 weken bedraagt. Een Noodblad wordt samengesteld uit delen van verschillende afmetingen, zie de specificaties.


Reserveer nu jouw noodblad

(bezorging ma/vr van 8-16u)


Met ‘reserveer’ doe je een reserveringsverzoek voor de gekozen periode. Je krijgt een bevestiging van jouw verzoek per e-mail.

Zodra je (telefonisch) contact hebt gehad met een van de medewerkers van Noodblad en er een afspraak is gemaakt over de bezorging is je reservering definitief. We vragen je de tekeningen van de keuken te versturen via e-mail. Daar wordt de samenstelling van het Noodblad op gebaseerd.

Je gegevens worden alleen gebruikt voor contact over je reservering.

Totaal bedrag incl. transport en btw

N.B. Bij iedere reservering zijn standaard inbegrepen: een lage druk mengkraan, of kokend waterkraan, een RVS spoelbak, een boiler (inhoud 10 liter) en een vrijstaande inductiekookplaat.

Doorgaans wordt de Noodblad op de afgesproken dag in de ochtend afgeleverd en geïnstalleerd. Aan het eind van de afgesproken huurperiode wordt het werkblad op de afgesproken dag weer gedemonteerd en meegenomen.

Verandert er onverwacht iets aan de overeengekomen huurperiode? Neem contact op met een van onze medewerkers, dan zoeken we samen naar een passende oplossing.

Deze site maakt gebruik van cookies om statistieken bij te houden. Klik hier als je dit niet wilt.

Oké