Geen keuken? Huur je keuken!

Onze keukens zijn perfect afgestemd op de behoeften van asielzoekers en bieden een praktische en comfortabele oplossing in elke situatie.

Reserveer nu uw mobiele keuken vanaf slechts €52,50 per week, inclusief transport.

Download specificaties

Mobiele keukens: de keukenoplossing voor een azc, noodopvang en crisisopvang

Het Centraal Orgaan opvang asielzoekers (COA) speelt een vitale rol in het bieden van veilige huisvesting en begeleiding aan asielzoekers in Nederland. Een belangrijk aspect van deze opvang is het waarborgen van goede voedingsvoorzieningen. Hier biedt Noodkeuken.nl een innovatieve oplossing met onze mobiele keukens, die perfect aansluiten bij de behoeften van azc's en noodopvanglocaties.


Mobiele keukens in azc's

In asielzoekerscentra (azc's) is het essentieel om bewoners de mogelijkheid te bieden zelf te koken. Dit draagt bij aan hun zelfredzaamheid en welzijn. Onze mobiele keukens zijn snel inzetbaar en bieden een praktische oplossing voor azc's die tijdelijk extra kookcapaciteit nodig hebben.


Noodopvang en crisisopvang

Voor noodopvang en crisisopvang is flexibiliteit cruciaal. Onze mobiele keukens kunnen snel geleverd en geïnstalleerd worden, wat essentieel is in noodsituaties. Ze bieden een comfortabele en efficiënte manier voor bewoners om hun eigen maaltijden te bereiden.


Voordelen van Noodkeuken.nl

  1. Flexibiliteit: Onze keukens zijn aanpasbaar aan elke situatie.
  2. Snelheid: Wij garanderen een snelle levering en installatie.
  3. Comfort: Volledig uitgeruste keukens voor gebruiksgemak.
  4. Zelfredzaamheid: Bewoners kunnen zelfstandig koken.


Samenwerking met COA

Noodkeuken.nl begrijpt de uitdagingen waar het COA mee te maken heeft bij het bieden van adequate voorzieningen in azc's en noodopvang. Onze mobiele keukens zijn een ideale oplossing om deze uitdagingen aan te gaan. Wij staan klaar om samen te werken met het COA en een waardevolle bijdrage te leveren aan de kwaliteit van de opvang.


Maak het verschil met Noodkeuken.nl

Kies voor Noodkeuken.nl en verbeter de levenskwaliteit in uw opvangcentrum. Onze mobiele keukens bieden niet alleen een tijdelijke oplossing; ze zijn een investering in het welzijn van bewoners. Neem contact op en ontdek wat wij voor het COA kunnen betekenen.

Deze site maakt gebruik van cookies om statistieken bij te houden. Klik hier als je dit niet wilt.

Oké